0%

Varför vill du köra motorcykel?

motorcykelväg

Vad är viktigast?

motorcykelstil

Vilken prisklass passar dig bäst?

retromotorcykel

Vilken typ av mc passar bäst för dig?
Sportmotorcykel

Bankörning

För dig är det fart och prestanda som lockar allra mest, och det spelar mindre roll om det inte är lämpligt att köra på leriga vägar med hojen - därför ska du helt enkelt ha en sportmotorcykel!
Glidare

motorcykelkonst

För dig är det känslan av frihet, en kraftfull motor med skön sång och att glida i stil som väger tyngst! Helt klart är bästa valet för dig en glidarhoj! Läs vår Guide Fordon och Övningskörning för tips om hur du hittar bästa motorcykeln för dig att övningsköra med!
Touring

För dig fås den maximala glädjen när din motorcykel är ditt verktyg, din arbetshäst för att ta dig precis var som helst, när som helst. En touringmotorcykel är utan tvekan valet för dig! Läs vår Guide Fordon och Övningskörning för tips om hur du hittar bästa motorcykeln för dig att övningsköra med!
Brukshoj

En brukshoj är full av karaktär. Det gör ingenting om det inte är senaste nytt, så länge maskinen går och bara går i ur och skur. Gärna får det också får det finnas utrymme för lite egen styling och modifikationer. En brukshoj är valet för dig! Läs vår Guide Fordon och Övningskörning för tips om hur du hittar bästa motorcykeln för dig att övningsköra med!

Dela dina resultat: