Partner in Ride – Din mötesplats för övningskörning

Tanken med Partner in Ride är att det ska vara en naturlig portal för dig som är körkortstagare eller för dig som redan har körkort.
Här kan du hitta en handledare som du kan övningsköra med, och du blir vägledd genom din utbildning med hjälp av din personliga utbildningsplan, guider och kartor för lämpliga platser att övningsköra på.

Har du redan körkort kan du, förutom att hjälpa andra elever som handledare, vara en del av vår medlemsbas och ta del av exempelvis våra artiklar, gemensamma events, eller kartor för bästa nöjesvägarna och sevärdheter.

 

Loading...

Loading…

Partner in Ride’s verktyg och tjänster

Som medlem hos Partner in Ride kan du se fram emot att ta del av våra verktyg för att säkerställa bästa möjliga väg till körkortet och största nöjet för dig som redan har det.

Hitta en erfaren Handledare att övningsköra med: Att övningsköra på en trafikskola är ett bra men kostsamt alternativ att övningsköra på, särskilt för den mängdträning som ofta behövs. Och medan vissa har möjlighet att övningsköra privat med vänner och bekanta saknar vissa den möjligheten, och risken för felinlärning och olyckor är stor då nödvändiga förberedelser och noggrann planering ofta hoppas över.
Detta är orsaken till att Partner in Ride grundades 2018 – med tanken sammanföra körkortselever med erfarna privata eller professionella handledare som kan erbjuda kvalitativ övningskörning och mängdträning som ett komplement till trafikskolan.

Personlig Utbildningsplan och Utbildningsmål: Med din Utbildningsplan kan du säkerställa att du följer körkortsutbildningen på ett säkert sätt och du kan vara trygg under dina övningskörningar, både som handledare och elev. Du får tips i praktiska och teoretiska ämnen och uppmanas till olika övningar i takt med din utveckling som gör att du kan följa utbildningen på ett enkelt, effektivt och säkert sätt.

Fråga en Handledare och Vanliga Frågor: Vi har en egen sektion på hemsidan där du som elev kan ställa frågor kring din körkortsutbildning eller andra frågor direkt till våra Handledare. I våra Guider och Artiklar samlar vi även svaren på de vanligaste frågorna så att du kan ta dig igenom din utbildning enkelt steg för steg.

KartorAlla medlemmar hos Partner in Ride kan ta del av, och bidra till, våra kartor som sträcker sig över lämpliga platser för att öva manövrering, lokala Förarprovskontor (där uppkörningarna utförs), andra medlemmars lärdomar från särskilt svåra vägsträckor, nöjesvägar, events och samåkningar, internationella kartor med mera.

Handledaromdömen: Efter varje körlektion uppmanas din handledare till att lämna ett Handledaromdöme där du kan följa upp din utbildning och varje lektion genom att få återkoppling på vad som går bra eller mindre bra och hur du kan förbättras i utbildningens olika obligatoriska moment.
Du kan när som helst gå tillbaka till dessa anteckningar och din personliga utbildningsplan och du kommer successivt att bygga upp ett facit till dig själv med de tips som var viktigast för just Dig under de svåraste delarna av din utbildning. Detta kommer vara väldigt användbart när det sedan är dags att börja repetera och förbereda dig inför din uppkörning!

Recensioner och användarstatistikGenom att användare kan recensera varandra på deras annonssidor får du ärlig kritik om hur en användare är som körkortselev eller handledare, och det är viktigt att sköta sig väl under lektioner och i interaktioner med andra användare. En användares erfarenhet registreras hos Partner in Ride och andra användare kan därför se exempelvis hur många körlektioner personen har genomfört, med hur många olika elever/handledare, och vilka behörigheter en handledare har.

Guider och Artiklar: Här samlar vi läsvärt material både för dig som ska ta körkort och för dig som redan har körkort, samt instruktioner om hur du använder Partner in Ride på bästa sätt.

Resursportalen: Detta är din första hållpunkt när du letar efter olika verktyg, artiklar eller annat hos Partner in Ride.

Tester: Pröva dina kunskaper i våra olika tester. Vi har tester för teoretiska och praktiska ämnen, personlighetstest med mera!

Gästinlägg: Våra medlemmar kan även ta del av och själva dela med sig av sina erfarenheter i vår sektion för Gästinlägg. Här kan du hitta riktiga juveler från andra medlemmars lärdomar, vare sig det är en berättelse om deras resa till körkortet med deras bästa tips och insikter, eller en reseberättelse med tips om de bästa nöjesvägarna och sevärdheterna från en hojsemester över Europa.

Partner in Ride's utbud

Välkommen till Partner in Ride!

Tipsa en kompis som behöver komma igång! 🙂